The key to my heart ♥ Del 25

Kims perspektiv


-Hejdå Sarah, vi hörs imorgon, sa jag och stängde dörren efter mig. Jag började gå hemmåt. Det var ganska mysigt att gå under stjärnhimlen. Plötsligt öppnades en dörr till ett hus och jag blev så rädd att jag gömde mig bakom en buske av ren reflex. Jag såg Lucas stå i dörröppningen och en tjej framför sig. Jag såg inte ansiktet på tjejen men hon hade långt blont hår, ungeför som Emily. Men vänta lite, det kan väll inte vara hon. Hon åker väll inte hem till Sverige för att träff Lucas och skita i oss?! Lucas kysste tjejen och jag tog snabbt upp min mobil och fotade dem. Detta skulle jag visa för Sarah och Ebba! Tjejen vände sig om och gick iväg och nu såg jag att det inte var Emily. Lucas stängde dörren och tjejen försvann. Vilken tur att det inte var Emily för då hade jag blivit riktigt sur på henne! Men nu har vi ett annat problem. Vad i hela friden gjorde den där tjejen hos Lucas?!
________________________________________________________________________________________________
Emilys perspektiv


Jag vaknade av att solen sken i mina ögon. Jag kollade på klocken. SJU?! Skojar någon med mig?! Jag blundade men de var omöjligt att somna om. Jag satte mig upp och i sängen. Jag har aldrig vaknat så här tidigt på en helgdag och jag tänker inte göra om det! Jag gick till min walkin-closet och tog på mig min bikini och ett vanligt linne över och ett par jeans shorts. Sen gick jag ner och åt frukost. Precis som jag trodde så var det ingen uppe. Jag åt snabbt upp min skål med yoghurt och ställde sen skålen i diskmaskinen. Jag gick ut på altanen och satte mig i en stol. Jag to av mig mitt linne och sen blundade jag och kände hur solen värmde. Denna sommaren ska jag bli brun! Jag ser ju normalt ut som en krita. Efter ett tag somnade jag ute i solen.
-Emmy? Jag vaknade och framför mig stod Justin och stirrade på mig.
-Justin hallå? sa jag och vinkade. Han skakade på huvudet.
-Förlåt men du är bara så jävla snygg! sa han och gav mig ett biebersmile. Jag kände hur jag rodnade och kollade ner för att Justin inte skulle upptäcka det. Han gick närmare och tog sin hand under min haka och kollade mig i ögonen.
-Aww, du rodnar, sa han. Jag kollade bort.
-Hey, kolla inte bort. Då ser jag ju inte dina vackra ögon! Jag kollade på honom och han gick ännu närmare. Han tog sina armar runt mig och jag fick fjörilar i magen. Jag tvingade mig själv att inte kolla bort. Jag la mina armar runt honom och våra läppar var nu 5 centimeter ifrån varandra. Jag blundade och jag kände hur nära mina läppar han var.
-JUSTIN!! Jag ryckte till och släppte Justin.
-JA MAMMA? sa han irriterat och gick in. Jag stog kvar en stund. Tänk hur nära vi var på att kyssas! Jag tog mina shorts och mitt linne och gick in. jag gick till toaletten och kollade mig i speglen. Jag märkte direkt att jag blivit brunare.
-Wow, sa jag för mig själv och studerade min solbränna. Jag tog på mig mina kläder och sen gick jag ut. Då gick Justin förbi. Vi kollade i varandras ögon och han log lite smått. Sen gick jag vidare till mitt rum.


Justins perspektiv


Jag stängde försiktigt dörren till mitt rum. Jag var så hääääär nära på att kyssa Emily! Jag är faktiskt lite irriterade på mamma just nu. Men nu vet jag i alla fall att hon gillar mig! Nu gäller det bara att få henne att inse det och få henne att göra slut med Lucas.


Senare på kvällen


Vi satt och åt middag och det var ganska tyst. Det var ingen pinsam tystnad utan vi hade bara inget att säga. Jag och Emily hade inte pratat sen vi höll på att kyssas. Vi hade suttit på varsin sida av huset och solat. Just nu satt vi bara och kollade varandra i ögonen. Jag öppnade munnen för att försöka avbryta tysnaden men fick inte fram något. Vad skulle jag säga? Mamma avbröt tystnaden.
-Är du laddad för imorgon Emily? Hon ryckte till lite som om hon dagdrömt.
-Ja det ska bli roligt. Riktigt roligt faktiskt, sa hon och log mot mamma. De pratade lite om Emilys musik intersse osv. Jag sa inget och åt upp och ställde talriken i diskmaskinen. Emily var också fördig så vi gick upp tillsammans.
-Ehm... godnatt då, sa jag och gav henne en snabb kram. Hon nickade och sen gick jag till mitt rum och somnade ganska snabbt.
________________________________________________________________________________________________


What?!

Ignorera inlägget under! Min kompis hade min iPhone på gympalektionen för att hon inte var med. Hahaha xD

Hahah

Hej jag är Julias bästis och jag vill visa henne en rolig grej :) Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten? Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan? Varför beställer folk en dubbel osthamburgare med stor pommesfrites och Cola-light? Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack? Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun? Varför är inte ordet "förkortning" kortare? Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn? Varför finns det inte kattmat som smakar mus? Varför står det på hundmatsburken "ny bättre smak", vem har testat detta? Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material? Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut? Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas? Varför använde Kamikaze-piloterna hjälm? Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" ut till mitten av gräsmattan? När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det? Har arbetarna på Lipton kafferast? När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla? Varför har byggnader som ska vara öppet dygnet runt överhuvudtaget lås? Kram Mcikis ;) PS. Jag vill stava Mickis Mcikis xoxo

New design!

Okej... Jag har bestämt mig! Jag ska göra en helt ny design! Men denna gången så ska ni få bestämma. Bilder, text, färger, ja allt! Antingen så kan ni skicka bilder på Justin till [email protected] eller så kan ni skicka länkar på bilder från google. Och är det någon färg ni önskar så kommentera inlägget med färgkoden (tex #9BAFFB). Skriv också namn på texter (som går att läsa! Inte typ wingdings eller något :S) och ja, ni fattar. ALLT! :) Jag ska försöka sätta ihop allas idéer till en snygg design :)

Update: Kom igen! Någon idé måste ni väll ha?! Okej vi säger så här. Om jag inte får minst 8 idéer så får ni inte del 25! ;)


The key to my heart ♥ Del 24

-Jag fixade en sak medans ni var borta, sa hon. -
Vadå? Sa jag nyfiket.
-Jo jag tänkte att eftersom du ska vara här hela sommaren och Justin kanske inte är med dig hela tiden, så jag har fixat en egen nyckel till dig, sa hon.
-Verkligen? Sa jag och log stort.
-Ja, här, sa hon och gav mig en nyckel.
-Tack så jättemycket! Sa jag och studerade nycklen.
-Det var så lite så. Vi åt upp och eftersom klockan blivit ganska mycket så bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Jag och Justin stannade utanför mitt rum och vi kramades länge. Vi har verkligen kommit nära varandra på sistonde. Jag pussade honom på kinden innan jag gick in.
-Godnatt Emily.
-Godnatt Justin. ________________________________________________________________________________________________ Emilys dagbok 17 juni 2011

Detta är nog den bästa dagen i mitt liv! Exakt klockan 18:02 blev jag skrev jag på kontraktet! Det känns så overkligt! Jag har också träffat nästan alla i mitt crew. Kara, Sarah, Alice, och alla andra verkar verkligen jättesnälla. Jag kommer trivas jättemycket. På måndag ska vi till studion och lyssna på några låtar och välja en som vi ska släppa som min första sigel. Och så ska vi spela in den och förhoppnings kommer vi släppa den inom två veckor. Jag tror också att vi ska göra en musikvideo till den :)!


Justins perspektiv


Klockan var nio och det var lördag. Jag hade precis vaknat. Jag tog upp min iPhone och för skojs skull kollade jag på några skvallersidor. På fyra av fem stod det att Emily blivit signerad. Vad dåliga de är som missat det, tänkte jag och himlade med ögonen. Jag kommenterade sidan. "Har ni missat att Emily blivit signerad?! :O Det är nog mycket intressantare att läsa om än att Brittney åt en macka från Subway!". Och det var ju sant. Vem bryr sig om vad för sorts mackor hon äter? Har de verkligen så lite att skriva om så de skriver något så löjligt. Jag checkade twitter också. Plötsligt kurrade min mage och jag gick ner till köket och gjorde en macka med ost och satte mig vid matbordet. Det var helt knäpptyst i hela huset. Jag gick ut i trädgården och satte mig i en solstol. Solen värmde skönt. Jag gillar verkligen sommaren. Fast jag gillar vintern också. För då är det is i ishallarna. Sen gillar jag ju våren för då fyller jag år. Men på hösten är det ju haloween och då får man skrämmas extra mycket, hehe. Okej, jag tror jag gillar hela året! Plötsligt fick jag ett par händer framför ögonen. -Är det Ryan? sa jag för att retas. -Nej din dummer, sa Emily och kramade mig. Hon satte sig på en solstol jämte mig och åt på en macka. Hon blundade och njöt av solen. Den fick hennes hy och glänsa och hon blev genast mycket vackrare. Jag skulle kunna sitta och kolla på henne hela dagen. Jag tror inte att någon på hela jorden är vackrare än Emily. Jag suckade över att hon inte var min. Lucas är den enda hon tänker på. Om jag någon gång möter Lucas ska jag gratulera honom. Och om han någonsin sårar henne så ska jag slå honom så hårt, att han varken kan stå eller sitta på en vecka! Minst! -Justin? Jag kom tillbaka till verkligheten. -Va? sa jag. -Jo, jag undrade vad du vill göra idag? -Jag vet inte, hur mycket är klockan föressten? -Halv elva, sa hon snabbt. -Och det vet du, utan att ens kollat på klockan? sa jag. -Japp! sa hon och flinade. -Nä jag skojjar bara, sa hon och tog upp sin mobil. Kvart över tio, sa hon. -Inte dåligt gissat då, sa jag och blinkade. Vi satt och solade lite till. Eller jag kollade mest på när Emily solade. Jag kunde inte slita blicken ifrån henne. Jag hatar att vara olyckligt kär! Efter ett tag betämde vi oss för att gå till stan. Jag gjorde i ordning mig lite snabbt och tog mina solglasögon. Emily tog också sina. Idag ville vi helst inte ha massa paparazzis runt oss.

Emilys perspektiv

Jag ville gå runt i massa klädaffärer och Justin var snäll och hängde med fast jag visste att han inte ville. Än så länge hade igen upptäckt oss. Jag köpte massvis med kläder och Justin blev tvungen att hålla kassarna. Några timmar senare hade vi tröttnat, så vi åkte hem. Klockan var nu halv sex så vi kollade på en film och sen gick vi och la oss. Man blir ganska trött efter några timmars shopping!

Kims perspektiv

-Hejdå Sarah, vi hörs imorgon, sa jag och stängde dörren efter mig. Jag började gå hemmåt. Det var ganska mysigt att gå under stjärnhimlen. Plötsligt öppnades en dörr till ett hus och jag blev så rädd att jag gömde mig bakom en buske av ren reflex. Jag såg Lucas stå i dörröppningen och en tjej framför sig. Jag såg inte ansiktet på tjejen men hon hade långt blont hår, ungeför som Emily. Men vänta lite, det kan väll inte vara hon. Hon åker väll inte hem till Sverige för att träff Lucas och skita i oss?! Lucas kysste tjejen och jag tog snabbt upp min mobil och fotade dem. Detta skulle jag visa för Sarah och Ebba! Tjejen vände sig om och gick iväg och nu såg jag att det inte var Emily. Lucas stängde dörren och tjejen försvann. Vilken tur att det inte var Emily för då hade jag blivit riktigt sur på henne! Men nu har vi ett annat problem. Vad i hela friden gjorde den där tjejen hos Lucas?! ________________________________________________________________________________________________
Oh-o! Nu kommer Lucas få problem! Eller? KOMMENTERA FÖR MERA!!


Update again...

Okej jag vet att uppdateringen är dålig och jag förstår att jag tappar besökare men den senaste månaden har jag varit väldigt, väldig upptagen med olika saker. Jag har åkt hit och dit i landet och helt enkelt inte haft tid att uppdatera. Just nu är jag tillexempel i Norrahammar xD Men när jag kommer hem imorgon kommer det nog bli bättre uppdatering förhoppningsvis! Tack för att ni fortfarande orkar kolla in ibland :D

Ingen del idag...

Det blir ingen del idag för att jag är hos en kompos och kollar på film. En av mina kompisar ska flytta till Tyskland och vi ville göra något tillsammans innan hon flyttar. Vi kollar på eclipse och jag hoppas att jag inte blir för twighligt beroende :P men imorgon skriver jag mer!

About the update...

Jag vet att jag har dålig uppdatering. Ni behöver inte påminna mig -.- Men om ni väldigt gärna vill påminna mig är det 1000 gånger roligare gör mig att bli påminnd om ni skriver något i stil med "Kom igen! Jag vill ha nästa del nuu innan jag döör!!!" än "Din uppdatering suger -.-" eller "Du uppdaterar ALDRIG!". Och nästa gång du slänger iväg en kommentar, fråga dig själv: "Hur skulle jag känna om jag läste detta?" Och en sak ska ni veta. Om ni skriver att min uppdatering suger så kommer jag inte uppdatera mer! Och om ni undrar så ligger del 23 under detta inlägget!

The key to my heart ♥ Del 23

Emilys perpektiv

Det pirrade i magen när jag tänkte på det. Det pirrade ännu mer när jag såg skymten av byggnaden där Scooters kontor låg. Justin parkerade bilen och vi gick ut. Solen sken i mina ögon. Vi gick upp för trapporna och snart kom vi fram till en dörr med en skult på där det stod "Scott Brown" på. Vi satte oss på en soffa utanför.
-Tänk att för 3 år sedan satt jag här utanför och väntade på att bli signerad, sa Justin och log mot mig. Jag nickade och log tillbaka. Klockan var nu 5 i åtta. Jag satt och låste och låste upp min mobil hela tiden för att jag var så nervös. Jag vet inte varför jag var nervös. Vad hade jag att vara nervös för? Jag brukar inte bli nervös heller.
-Jag var också nervös, men jag lovar dig att det går över när du stiger in, sa Justin och tog min hand. Jag log tacksamt mot honom. Då öppnades dörren och ut kom Scooter och en kvinna i brunt hår.
-Hej Emily, Scooter, sa han och skakade hand med mig. Jag skakade hand med kvinnan också, som hette Carin. Justin gjorde ett speciellt handslag med Scoter och kramade Carin och sen steg vi in. Jag satte mig i en fotölj som stod framför ett stort bord. Justin satte sig jämte några andra i en soffa som stod mot väggen. Eftersom inte jag hade mina föräldrar här ringde de upp den i ett videosamtal. Scooter presenterade mig och mina föräldrar för några personer och sen började Scooter diskuter kontraktet med mina föräldrar som hade fått hem det på posten. Jag fick också läsa igenom det och blev väldigt förvånad över summan. 20 miljoner kronor detta året. Och då var konserterter och andra framträdanden inte inräknade! Och om jag skrev ett nytt konrakt nästa år skulle summan antagligen höjas. Vi bestämde att mamma och pappa skulle ta hand om mina pengar så länge eftersom jag inte var 18 än. Jag skulle också ha en livvakt ich det tyckte mamma och pappa lät bra. Jag tyckte mest att det lät töntigt. Mamma skulle följa med på min första turne som var planerad i början av nästa år. Sen kom det jag hade väntat på i två månader snart. Jag skulle äntligen skriva på kontraktet! Jag darrade lite när jag höll i pennan och skrev snabbt och slarvigt men ändå så att man skulle se vad det stod. Scooter skrev på och mamma och pappa skrev på och skulle skicka kontraktet till dem. Yes! Tänkte jag.
-Tack, sa jag och log stort.
-Det är vi som ska tacka, sa Scooter och blinkade. Jag skrattade och sen var det dags att träffa de jag skulle jobba med. Jag blev visad till ett rum där det satt ett 20 tal personer.
-Det ör nog bäst att jag visar dig en av de viktigaste personerna först, din manager, sa Scooter och gick fram till en tjej. Tjejen reste sig upp och kramade mig. (Alla namn från och med nu är klickbara. Ni kommer till en bild som visar på ett ungefär hur alla ser ut!)
-Hej Emily! Jag heter Melanie Stone och är 24 år, det ska bli trevligt att arbeta med dig, sa hon och log mot mig.
-Detsamma, sa jag och log tillbaka. Sen gick vi till en annan tjej med brunt hår.
-Hej jag heter Sarah och är din gitarrist. Trevligt att träffas! Sa hon och kramade mig. Jag kände verkligen att jag skulle trivas!
-Detta är dina bakgrundsdansare, sa Scooter och gick till fyra tjejer.
-Hej jag heter Kara men du kan kalla mig för "K" (Engelskt uttal, "kej"), sa en tjej med brunt rakt hår.
-Och jag heter Michaela, sa en tjej med rött lockigt hår.
-Jag är Jennifer men kallas "Jen", sa en tjej med asiatiskt utseende.
-Och jag är Stella, sa en blond tjej på svenska.
-Är du svensk? Sa jag förvånat.
-Japp! Sa Stella och skrattade. Vi gick vidare till en stor mörkhyad man. Och jag gissade rätt. Det var min livvakt.
-Hej jag heter Tim men du kan kalla mig för Timmy, sa han vänligt. han gav mug en stor kram och sen gick vi vidare.
-Hej jag är Jenny din DJ.
-Jag är Bella, din stylist och Karas syster.
-Trevligt att mötas, sa jag och de kramade mig.
-Nu ska du tröffa den viktigaste personen i hela din kärriär, sa Scooter och förde mig till en mörkhyad tjej med flätor.
-Jag är Alice, din songcoach, sa hon och kramade mig.
-Det var nog de viktigaste, resten lär du känna senare, sa Scooter och vi gick ut ur rummet. Jag sa hejdå till alla och tackade dem också.
-Ses på måndag klockan åtta, sa Melanie och sen åkte jag och Justin hem. Direkt när jag öppnade dörren fick jag en stor kram av Pattie.
-Grattis gumman, sa hon och log.
-Tack, sa jag och log tillbaka. Jag gick upp på mitt rum och ringde till min storebror Filip. Han svarade ganska snabbt.
-Hej syrran! Hur är det?
-Bara bra! Jag har en sak och berätta för dig, sa jag hemlightsfullt.
-Va? Vadå? Sa min nyfikna brorsa.
-Jag har skrivit på mitt kontrakt! 
-Verkligen?! Grattis! Älskling! Emily har skrivit på kontraktet! Ropade han till sin flickvän.
-Verkligen? Hälsa grattis! Hörde man henne säga i bakgrunden.
-Cassandra hälsar och grattade, sa Filip.
-Hälsa tillbaka!
-Det ska jag göra. Lycka till!
-Tack, vi ses. Hejdå!
-Hejdå! Jag la på och sen gick jag över till Justin. Han låg och fipplade med sin iPhone i din säng. Jag la mig jämte honom och kollade på. Han spelade angry birds.
-Kan jag få testa? Frågade jag.
-Hämta min iPad på skrivbordet, sa han och log mot mig.
-Har du en iPad också? Sa jag förvånat.
-Japp!
-Bortskämda skitunge! Sa jag och och slog honom löst på armen. Han flinade och sen gick jag och hämtade den. Sen gick jag och la mig jämte honom igen.
-Koden?
-5237. Jag skrev in det och tryckte sen på angry birds. Vi låg där och spelade tills Pattie kom in och sa att det var mat. Vi gick ner och satte oss. Idag åt vi fisk.
-Jag fixade en sak medans ni var borta, sa hon.
-Vadå? Sa jag nyfiket.
-Jo jag tänkte att eftersom du ska vara här hela sommaren och Justin kanske inte är med dig hela tiden, så jag har fixat en egen nyckel till dig,  sa hon.
-Verkligen? Sa jag och log stort.
-Ja, här, sa hon och gav mig en nyckel.
-Tack så jättemycket! Sa jag och studerade nycklen.
-Det var så lite så. Vi åt upp och eftersom klockan blivit ganska mycket så bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Jag och Justin stannade utabför mitt rum och vi kramades länge. Vi har verkligen kommit nära varandra på sistonde. Jag pussade honom på kinden innan jag gick in.
-Godnatt Emily.
-Godnatt Justin.


Besökare...

Igår hade jag 34 besökare och idag har jag haft 24 besökare. Brukar ha runt 80 dagligen. Jag visste att det skulle bli så... Håller på och skriver på del 23 och nu börjar ju det roliga och då förstår jag inte varför ni slutar läsa?! Hoppas ni kommer tillbaka snart...

The key to my heart ♥ Del 22

Emilys perspektiv

Jag vaknade av mig själv och satte mig försiktigt upp i sängen. Jag kollade på min mobil och klockan var bara fem över sju. Jag la mig ner i sängen igen och försökte somna om. Det gick inte. Jag kollade ut genom fönstret. På ett träd satt en fågel och kvittrade. En bil körde lungt förbi. En flicka gick med hunden. Himlen var klarblå och solen lyste i mina ögon. Under natten drömde jag om Justin. Vi satt på ett berg och kollade ut över havet. Det var solnedgång. Plötsligt kysstes vi. Efter kyssen la jag mitt huvud på hans axel och vi höll händer. Jag log när jag tänkte på drömmen. Jag tog upp min dagbok och skrev ner drömmen. Sen la jag tillbaka dagboken under madrassen. Jag gick upp och kollade mig i speglen. Mitt hår stod åt alla håll så jag hämta min borste och borstade det. Sen gick jag ner till köket. Det var tomt. Jag gick till kylskåpet och tog ut yoghurt. Sen tog jag lite flingor och hällde det i en skål. Jag satte mig vid köksbordet och åt upp det fort. Sen ställde jag skålen i diskmasskinen. Jag hade inget att göra så jag satte mig vid tv:n så länge. Jag bläddrade mellan kanalerna och stannade på MTV som visade my super sweet 16. Jag kollade på det ett tag tills jag kände ett par armar omkring mig. Jag fick ett glädjerus genom kroppen. Justin gav mig en puss på kinden.
-Godmorgon, sa jag och vände mig om och kollade på hans vackra ansikte. Han log och gick till köket. Jag fortsatte kolla på tv och snart satte sig Justin och kollade med mig.
-När fyller du 16? frågade Justin.
-Den 30 september, sa jag. Vi sa inget mer utan satt tysta och kollade. De var ganska bortskämda. Fick allt de ville ha, och föräldrarna betalade allt. Då ringde Justins mobil. Han gick iväg och svarade.

 

Justins perspektiv

 

-Yo Scooter, sa jag.
-Tjena Justin! Jag tänkte bara säga at ni ska komma till mitt kontor klockan fem idag och skriva på kontraktet.
-Okej, jag säger det till Emily, sa jag och log.
-Bra, glöm inte bort det nu Justin! sa han och skrattade.
-Nej jag lovar, ses, sa jag och la på. Jag gick tillbaka till Emily.
-Scooter ringde och sa att vi skulle till hans kontor klockan fem idag, sa jag och log mot henne. Hon log stort och gav mig en varm kram.
-Jag längtar, sa hon. Jag log mot henne och vände mig mot tv:n. Klockan var kvart i 1 nu så det var ganska långt tid kvar.
-Godmorgon. jag vände mig om och där stod mamma. Jag gick fram och kramade henne. Mamma gav Emily en kram också innan hon gick till köket för att börja göra maten. Jag och Emily gick upp till mitt rum. Jag satte på datorn och loggade in på twitter. Jag såg att det var flera som undrade om jag och Emily var ihop.
-Kolla här Emily, sa jag och visade henne. Hon skrattade.
-Brukar det bli såhär? frågade hon. Bara för att man hålletr hand så betyder det ju inte att man är tillsammans.
-Jag vet, men vissa överdriver lite väl. Jag slår vad om att snart kommer det ut fake-bilder på att vi kysser varandra, sa jag och skrattade.
-Okej, men om någon frågar, vad ska jag svara?
-Säg sanningen. Att du har en pojkvän som heter Lucas som du älskar och att vi bara är vänner, jag och log lite snett. Hon nickade och satte sig på en stol jämte mig. Jag tweetade: "Don't worry! I'm still single ;) Emily is just my friend :) #LOVEMYFANS" Emily log mot mig. Jag följde några fans och sen fick Emily logga in på sin twitter. Det första hon såg var en massa hotmeddelanden.
-Bry dig inte om dem. Mina fans bryr sig bara om mig och vill inte att jag ska få en dålig flickvän, sa jag och log lite snett mot Emily.
-Okej men nu är vi ju inte ihop, sa hon och log.
-Nä, men de tror på allt media skriver, sa jag och blinkade.

 

Emilys perspektiv

Det är väll lite att överdriva attt säga att jag älskar Lucas. Klart jag gillar honom, men älskar? Nä det tror jag inte. Jag nickade och sen tweetade Justin lite innan jag fick logga in på min. Det första jag så var massa hotmedelanden. Jag fick en klump i magen. Justin verkade se det och sa:
-Bry dig inte om dem. Mina fans bryr sig och vill inte att jag ska få en dålig flickvän, sa han och log lite snett.


-Okej men nu ör vi ju inte ihop, sa jag och fejklog. Ibland önskade jag faktiskt att vi var det.

 


-Nä men de tror på allt media skriver, sa han och blinkade. Jag nickade och sen tweetade jag lite.

 


-Maaat, hörde mi Pattie ropa från köket. Jag stängde igen datorn och sen gick vi ner till köket. Jag kände på lukten att det var spagetti med köttfårssås.

 


-Min favorit, sa Justin när vi satte oss vid bordet.

 


-Min med, sa jag och log mot Justin. Vi började äta och det tig inte långt tid innan vi ätit upp. Vi tackade för maten och sen gick vi upp. Klockan var nu 14:00 så vi bestämde oss för att gå ut ett tag. Vi tog på våra skor.

 


-Vi går ut ett tag, ropade Justin till Pattie. Vi visste inte riktigt vart vi skulle utan vi bara gick. Tillslut hamnade vi i en park.

 


-Ska vi köpa glass? Frågade Justin.

 


-Visst, men jag har inga pengar med mig, sa jag och log.

 


-Jag betalar, sa han och log. Vi gick och ställe oss i kön och snart var det vår tur.

 


-Jag tar en mjukglass i bägare, tack, sa jag. -Jag också, sa Justin. Vi fick vår glass och Justin betalade och vi gick och satte oss på en parkbänk.

 


-Vad var det som fick dig att kolla just på det klippet där jag sjöng? frågade jag.

 


-Jag brukar kolla runt på youtube på personer som sjunger, för det var så jag började, och då hamnade jag på den videon och jag kände verkligen att du hade talang så jag ville få tag i dig och ja, nu sitter du ju här och ska skriva på ett kontrakt idag, sa han och log.

 


-Men varför just jag? Det finns massvis av personer. Som sjunger på youtube.

 


-Du har talang, personligheten och utseeendet, du är helt enkelt perfekt, sa han och kände att jag rodnade.

 


-Aww, du rodnar, sa han och skrattade.

 


-Tyst med dig, sa jag och kletade glass på hans kind.

 


-Hey, det där ska du få för, sa han och skulle precis kleta glass på mig, men jag sprang iväg. Han började springa efter.

 


-Vänta bara! När jag får tag i dig så så så. Plötsligt låg han på marken med en förvånad min. Jag kunde inte låta bli att skratta. Snart började Justin också skratta. Jag gick och satte mig på marken jämte honom.

 


-Vad hände? Sa jag mellan skratten.

 


-Jag vet inte. Plötsligt låg jag bara på marken, sa han och flinade. Då kände jag något kletigt i ansiktet.

 


-1 poäng till Justin Bieber, sa han och flinade.

 


-Justiiin! Sa jag och skrattade.

 


-Kan ni vara snälla och flytta er från vägen, hörde vi någon bakom oss. Vi slutade skratta och vände oss om. Där stod det en kvinna på ca 40 år och en tjej som såg ut att vara i vår ålder. När tjej såg Justin började hon hyperventilera.

 


-Men gumman, vad håller du på med? sa kvinnan och kollade oroligt.

 


- Just...Justin...Bieber, sa hon och pekade på Justin.

 


-Var? Sa kvinnan.

 


-Här, sa Justin och reste sig upp. Han torkade bort glassen från sitt anaikte och gick fram till flickan och kramade henne.

 


-Jag är din största beliber, sa tjejen och var tårögd.

 


-Vad glad jag blir, sa Justin och släppte henne. Han tog upp en pappersbit ur fickan och skrev sin autograf på.

 


-Tack, sa tjejen och var överlycklig.

 


-Kom nu gumman, nu går vi, sa kvinnan och tog tag i tjejens hand.

 


-Följ mig på twitter Justin, jag heter *********, sa tjejen

 


. -Visst, sa Justin och vinkade till tjejen.

 


-Vad gullig du är mot dina fans, sa jag när de var utom synhåll.

 


-Ja det är klart. Utan dem hade jag inte vart där jag är idag, sa han och log.

 


-Nä det är klart.


-Men vi måste nog dra oss hem nu. Klockan är snart halv 4, sa Justin och drog upp mig från marken. Vi började gå och efter 10 minuter var vi hemma. Jag gick direkt till dushen och tog en snabb dusch. Sen blåste jag håret och plattade det. Jag gick till min walkin-closet och tog ut en svart, kort klänning och underkläder och tog på mig. Klockan var nu kvart över fyra. Jag tog min mobil och gick till Justin som redan var färdig. Vi satte oss i köket och pratade lite med Pattie tills klockan var 20 i fem. Vi sa då hejdå till Pattie och gick ut till bilen. Justin öppnade dörren till mig. -Tack, sa jag och log. -Allt för dig, sa han och blinkade. Jag hoppade in och han stängde dörren. Sen gick han och satte sig i förarsätet. Sen körde han mot kontoret. Tänk, om någon timme så har jag skrivit på ett kontrakt för Islands records och kommer snart bli en artist och turnera över hela världen.

 

 

 

 

förlåt om det är konstig text i slutet och lite rörigt men jag skriver från min iPhone. Jag vill också be om ursäkt för alla stavfel och annat. Jag ska fixa allt när jag kommer hem!


Nästa del...

Som ni vet så är jag i Sälen och ni har också märkt att det imte kommit någon ny del :( Imorgon åker jag hem men jag ska försöka att skriva redan idag! Del 22 är halvfärdig men eftersom ni fått vänta så länge ska den bli riktigt lång! Eller så delar jag upp den i två långa delar. Vi får se hur jag gör. Tack för att ni fortfarande kollar in på min blogg fast jag inte skriver något...

Sälen

Imorgon bitti åker jag till Sälen :) Anledningen till att jag inte skrivit är för att jag har packat xD

Men idag köpte jag en iPhone4 och jag undrar om det finns någon app för blogg.se? Väldigt tacksam för svar!

Ska skriva så mycket jag kan under veckan men räkna med att det inte blir så mycket :(


Sen vill jag bara säga till Vickan att jag godtar din ursäkt :)

RSS 2.0