The key to my heart ♥ Del 23

Emilys perpektiv

Det pirrade i magen när jag tänkte på det. Det pirrade ännu mer när jag såg skymten av byggnaden där Scooters kontor låg. Justin parkerade bilen och vi gick ut. Solen sken i mina ögon. Vi gick upp för trapporna och snart kom vi fram till en dörr med en skult på där det stod "Scott Brown" på. Vi satte oss på en soffa utanför.
-Tänk att för 3 år sedan satt jag här utanför och väntade på att bli signerad, sa Justin och log mot mig. Jag nickade och log tillbaka. Klockan var nu 5 i åtta. Jag satt och låste och låste upp min mobil hela tiden för att jag var så nervös. Jag vet inte varför jag var nervös. Vad hade jag att vara nervös för? Jag brukar inte bli nervös heller.
-Jag var också nervös, men jag lovar dig att det går över när du stiger in, sa Justin och tog min hand. Jag log tacksamt mot honom. Då öppnades dörren och ut kom Scooter och en kvinna i brunt hår.
-Hej Emily, Scooter, sa han och skakade hand med mig. Jag skakade hand med kvinnan också, som hette Carin. Justin gjorde ett speciellt handslag med Scoter och kramade Carin och sen steg vi in. Jag satte mig i en fotölj som stod framför ett stort bord. Justin satte sig jämte några andra i en soffa som stod mot väggen. Eftersom inte jag hade mina föräldrar här ringde de upp den i ett videosamtal. Scooter presenterade mig och mina föräldrar för några personer och sen började Scooter diskuter kontraktet med mina föräldrar som hade fått hem det på posten. Jag fick också läsa igenom det och blev väldigt förvånad över summan. 20 miljoner kronor detta året. Och då var konserterter och andra framträdanden inte inräknade! Och om jag skrev ett nytt konrakt nästa år skulle summan antagligen höjas. Vi bestämde att mamma och pappa skulle ta hand om mina pengar så länge eftersom jag inte var 18 än. Jag skulle också ha en livvakt ich det tyckte mamma och pappa lät bra. Jag tyckte mest att det lät töntigt. Mamma skulle följa med på min första turne som var planerad i början av nästa år. Sen kom det jag hade väntat på i två månader snart. Jag skulle äntligen skriva på kontraktet! Jag darrade lite när jag höll i pennan och skrev snabbt och slarvigt men ändå så att man skulle se vad det stod. Scooter skrev på och mamma och pappa skrev på och skulle skicka kontraktet till dem. Yes! Tänkte jag.
-Tack, sa jag och log stort.
-Det är vi som ska tacka, sa Scooter och blinkade. Jag skrattade och sen var det dags att träffa de jag skulle jobba med. Jag blev visad till ett rum där det satt ett 20 tal personer.
-Det ör nog bäst att jag visar dig en av de viktigaste personerna först, din manager, sa Scooter och gick fram till en tjej. Tjejen reste sig upp och kramade mig. (Alla namn från och med nu är klickbara. Ni kommer till en bild som visar på ett ungefär hur alla ser ut!)
-Hej Emily! Jag heter Melanie Stone och är 24 år, det ska bli trevligt att arbeta med dig, sa hon och log mot mig.
-Detsamma, sa jag och log tillbaka. Sen gick vi till en annan tjej med brunt hår.
-Hej jag heter Sarah och är din gitarrist. Trevligt att träffas! Sa hon och kramade mig. Jag kände verkligen att jag skulle trivas!
-Detta är dina bakgrundsdansare, sa Scooter och gick till fyra tjejer.
-Hej jag heter Kara men du kan kalla mig för "K" (Engelskt uttal, "kej"), sa en tjej med brunt rakt hår.
-Och jag heter Michaela, sa en tjej med rött lockigt hår.
-Jag är Jennifer men kallas "Jen", sa en tjej med asiatiskt utseende.
-Och jag är Stella, sa en blond tjej på svenska.
-Är du svensk? Sa jag förvånat.
-Japp! Sa Stella och skrattade. Vi gick vidare till en stor mörkhyad man. Och jag gissade rätt. Det var min livvakt.
-Hej jag heter Tim men du kan kalla mig för Timmy, sa han vänligt. han gav mug en stor kram och sen gick vi vidare.
-Hej jag är Jenny din DJ.
-Jag är Bella, din stylist och Karas syster.
-Trevligt att mötas, sa jag och de kramade mig.
-Nu ska du tröffa den viktigaste personen i hela din kärriär, sa Scooter och förde mig till en mörkhyad tjej med flätor.
-Jag är Alice, din songcoach, sa hon och kramade mig.
-Det var nog de viktigaste, resten lär du känna senare, sa Scooter och vi gick ut ur rummet. Jag sa hejdå till alla och tackade dem också.
-Ses på måndag klockan åtta, sa Melanie och sen åkte jag och Justin hem. Direkt när jag öppnade dörren fick jag en stor kram av Pattie.
-Grattis gumman, sa hon och log.
-Tack, sa jag och log tillbaka. Jag gick upp på mitt rum och ringde till min storebror Filip. Han svarade ganska snabbt.
-Hej syrran! Hur är det?
-Bara bra! Jag har en sak och berätta för dig, sa jag hemlightsfullt.
-Va? Vadå? Sa min nyfikna brorsa.
-Jag har skrivit på mitt kontrakt! 
-Verkligen?! Grattis! Älskling! Emily har skrivit på kontraktet! Ropade han till sin flickvän.
-Verkligen? Hälsa grattis! Hörde man henne säga i bakgrunden.
-Cassandra hälsar och grattade, sa Filip.
-Hälsa tillbaka!
-Det ska jag göra. Lycka till!
-Tack, vi ses. Hejdå!
-Hejdå! Jag la på och sen gick jag över till Justin. Han låg och fipplade med sin iPhone i din säng. Jag la mig jämte honom och kollade på. Han spelade angry birds.
-Kan jag få testa? Frågade jag.
-Hämta min iPad på skrivbordet, sa han och log mot mig.
-Har du en iPad också? Sa jag förvånat.
-Japp!
-Bortskämda skitunge! Sa jag och och slog honom löst på armen. Han flinade och sen gick jag och hämtade den. Sen gick jag och la mig jämte honom igen.
-Koden?
-5237. Jag skrev in det och tryckte sen på angry birds. Vi låg där och spelade tills Pattie kom in och sa att det var mat. Vi gick ner och satte oss. Idag åt vi fisk.
-Jag fixade en sak medans ni var borta, sa hon.
-Vadå? Sa jag nyfiket.
-Jo jag tänkte att eftersom du ska vara här hela sommaren och Justin kanske inte är med dig hela tiden, så jag har fixat en egen nyckel till dig,  sa hon.
-Verkligen? Sa jag och log stort.
-Ja, här, sa hon och gav mig en nyckel.
-Tack så jättemycket! Sa jag och studerade nycklen.
-Det var så lite så. Vi åt upp och eftersom klockan blivit ganska mycket så bestämde vi oss för att gå och lägga oss. Jag och Justin stannade utabför mitt rum och vi kramades länge. Vi har verkligen kommit nära varandra på sistonde. Jag pussade honom på kinden innan jag gick in.
-Godnatt Emily.
-Godnatt Justin.


Kommentarer ♥
Av: Johanna

Super duper bra!!!:D

2011-04-13 @ 16:04:53
URL: http://myownstoryss.blogg.se/
Av: Elise

super! :D

2011-04-13 @ 18:31:09
Av: Stina

jätte bra meeer :)

2011-04-13 @ 18:56:24
URL: http://novelljustin.blogg.se/
Av: Anonym

love it!!

2011-04-13 @ 19:44:41
Av: Nella

Meeeer !

2011-04-13 @ 20:59:24
URL: http://daniiellasjostrom.blogg.se/
Av: hanna

spännande, kan du fortsätta ?

2011-04-13 @ 21:00:04
Av: Möckös din Pöckös

jätte bra gumman puss :) men kolla över bilden på sarah ...

2011-04-13 @ 21:26:09
Av: Madde

Sjukt braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, seriöst du är värd guld, du ska fatta ni konstiga kommentarer, ska inte ändrå något du är bra, otroligt bra på. Du har mer läsare, ju som stötar dig. Men vill bara säga du är bäst bäst bäst bäst bäst seriöst bäst! Hare gött. LÄNGTAR till nästa!!!!!!!

2011-04-13 @ 23:14:54
URL: http://karinbeatrice.blogg.se/
Av: Anonym

mera!!!!!!!!!! :)

2011-04-14 @ 15:08:23
Av: jennie

meer sjukt bra meer !!! :P

2011-04-16 @ 19:39:51
Av: Anonym

Mer snälla skit bra!!!!!

2011-04-19 @ 21:30:47

Skriv gärna ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv din kommentar här: