The key to my heart ♥ Del 28

Emilys dagbok 20 juni 2011 Hur gör Justin egentligen? Hur? Han la armen om mig och det pirrade i magen. Det är omöjligt. Är jag kär? Det känns så. Men det skulle aldrig funka och jag skulle inte klara av alla haters. Jag minns hur halva min skola hatade Selena. Jag skulle inte klara det. Jag är svag. En jälva fegis är vad jag är. Snart kommer jag ångra att jag gick med på detta. Hur kunde jag vara så dum. Jag kommer hamna på psyket och allt... Det är tur att Justin finns. Utan honom skulle jag inte klara detta. På utsidan kanske jag verkar ganska självsäker, men djupt inne är jag en helt annan person. ________________________________________________________________________________________________ fem dagar senare...

Emilys perspektiv

-Bra jobbat Emily, sa Melanie och gav mig en high-five. Jag log och satte mig i en soffa jämte Justin.
-Sex låtar färdiga, sex kvar, hur känns det? frågade Alice och höll fram sin hand som om hon höll i en mikrofon.
-Bra, sa jag och skrattade.
-Vad bra, men vi har funderat och vi ska göra en musikvideo till "The time of our lives", vad säger du om det? sa Melanie.
-Det verkar bra, sa jag och log.
-Vi tänkte samla crewet på måndag kväll och planera. Jag nickade.
-När ska vi släppa låten? frågade jag.
-Så fort videon är färdig, om cirka tre veckor, sa Melanie. Och under den tiden så ska vi förbereda dig lite, så ikväll ska du hänga med Justin när han ska till Ellen på en intervju och kolla på.
-Intressant, sa jag och flinade mot Justin. Han skrattade.
-Nej kanske inte, men saken är att du måste lära dig vad man kan säga och inte osv sa hon. Jag nickade och log lite mot Justin.
-Okej, du har jobbat bra denna veckan så du har ledigt imorgon, men vi ses på måndag, sa Melanie och gav mig en kram. Jag tog mina saker och sen åkte jag och Justin hem.

2 timmar senare

Justins perspektiv

-KOMMER DU EMMY?! skrek jag.
-SNART! skrek hon tillbaka. Jag suckade och gick och satte mig i bilen. Snart kom Emily springandes ut genom dörren och hoppade in. På vägen hämtade jag upp Kenny för säkerhetens skull. Och det var tur det för när vi kom fram var det fullt med fans. Vi vände och släppte av Emily en bit längre bort. Vi ville att hon skulle slippa tränga sig igenom allav fans. Hon skulle sitta i publiken så jag gav henne en biljett och sen åkte vi tillbaka. Jag klev ur bilen och Kenny försökte att hålla undan alla fans så jag kom fram. Jag hann skriva några autografer innan jag gick in. Direkt när jag kom in sattes jag i en stol för att sminkas. Ja, ni vet sådant smink som gör att man inte ser blek ut i TV. Jag hörde någon ropa att det var 8 minuter till sändning. Jag var färdig så nu var det bara att vänta. Jag satte mig i en soffa och smsade med Emily. Plötsligt kom det fram en kille till mig och sa:
-Du ska in om 2 minuter Justin. Jag nickade och gick efter mannen och stod nu redo.
-Han har blivt en av världens största sjärnor, välkomna Justin Bieber! Jag hörde hur alla skrek och jag gick ut på scenen.
(Jag vet att intervjuen är gammal. Från februari typ men det var den bästa jag kunde hitta)
 
Intervjuen satte igång och jag kollade lite då och då efter Emily. Plötsligt såg jag henne och log lite mot henne. Hon log tillbaka. Snart var intervjuen färdig och jag gick av från scenen. Jag bad Kenny köra hem mig. Emily var tvungen att sitta kvar hela programmet så Kenny fick hämta henne senare.

Emilys perspektiv

Det var ganska kul att kolla på Justin men resten var tråkigt. Jag fick ett sms att Kenny skulle hämta mig på en parkering ett kvarter bort så direkt när det var färdigt gick jag dit. Och riktikt där stod Kenny och väntade. Jag hade lärt känna Kenny under veckan för att han skjutsat mig och Justin till lite olika ställen under veckan. Det första jag gjorde när jag kom in var att slänga mig i sängen och somna. ________________________________________________________________________________________________
Jag vet att det är lördag idag men jag har en ursäkt till att det inte kommit någon del den dagen jag lovade. När jag satte mig i tisdagskväll och skulle skriva så var det helt tomt i huvudet. Jag skojar inte, jag satt säkert i en halvtimme och försökte men det gick inte så bra så jag gav upp och försökte samla ihop lite idéer och idag fick jag ihop det. Jag ska försöka bättra mig...

............

Jag känner mig så sjukt elak för att jag inte skrivit någon del... Hoppas ni förlåter mig! Troligtvis kommer den upp imorgon eller på onsdag! Just nu är det mycket i skolan och så, så därför hinner jag inte skriva så mycket -.-'

The key to my heart ♥ Del 27

-Så vilken tyckte du bäst om? frågade Erik.
-Den tredje, The time of our lives. Jag tycker det är en bra låt att slå igen om med om man säger så.
-Ja, det håller jag med om. Men om Alice tar och värmer upp din röst lite så kan vi börja spela in lite. Jag gick in med Alice till ett annat rum. Hon började göra massa konstiga ljud och så skulle jag göra likadnat. Snart så gick vi tillbaka till studion och nu hade Melanie (Manager) också kommit.
-Då kör vi, sa Erik. Jag gick in till rummet och satte på mig hörlurarna. I handen hade jag texten. Här hörde jag hemma!
________________________________________________________________________________________________
Emilys perspektiv

Han spelade upp melodin en gång till.
-Okej, då prövar vi. Jag räknar till fyra och sen börjar du sjunga, okej?
-Okej, sa jag och han satte på musiken.


Seems like we're holdin' on forever
I gotta let it go
Times up,you pushed me to surrender
Who knows,what happens now,whatever
Wherever the wind blows
And i'm there as long as we're together


Alright..


Lets have the time of our lives
Like there no one else around
Just throw your hands up high
Even when they try to take us down
We'll have the time of our lives
Till the lights burn out
Lets laugh until we cry
Life is only what you make it now
Lets have the time of our lives


-Jättebra Emily, vi tar om refrängen och så tar du i lite mer då, sa Alice.


En halvtimme senare...


-Perfekt Emily, sa Alice och jag tog av mig hörlurarna. Jag var verkligen nervös i början men det släppte efter ett tag. Det var skitkul! Jag gick ut ur rummet och kramade Justin.
-Vad duktig du var, viskade han i mitt öra och pussade mig på kinden. Jag rodnade lite. Jag gick fram till Alice, Erik och Melanie som satt vid en dator och fixade.
-Bra jobbat tjejen, sa Melanie. Vill du lyssna på hur det blev? Jag nickade förväntansfullt. Jag fick en chock när jag började sjunga. Jag lät ju som en kråka!?
-Jag vet att det låter konstigt att höra sig själv, men jag kan lova dig att det låter jättebra, sa Justin som förstod. Jag log lite mot honom och han la armen om mina axlar. Jag kände hur det pirrade i magen. Hur gör han egentligen?
-Det blev ju faktiskt ganska bra, sa jag när låten var slut.
-Bra? Det är GRYMT Emmy, sa Justin och kollade allvarligt på mig.
-Jag håller med Justin, grymt! sa Alice och Melanie samtidigt. Jag rodnade lite. Det kommer ta tid för mig att vänja mig vid alla positiva kommentarer när ingen sagt något till mig på typ 6 år.
-Men vi är nog klara för idag då! sa Erik och slog ihop händerna. Vi ses imorgon klockan 15!


Emilys dagbok


20 juni 2011


Hur gör Justin egentligen? Hur? Han la armen om mig och det pirrade i magen. Det är omöjligt. Är jag kär? Det känns så. Men det skulle aldrig funka och jag skulle inte klara av alla haters. Jag minns hur halva min skola hatade Selena. Jag skulle inte klara det. Jag är svag. En jälva fegis är vad jag är. Snart kommer jag ångra att jag gick med på detta. Hur kunde jag vara så dum. Jag kommer hamna på psyket och allt... Det är tur att Justin finns. Utan honom skulle jag inte klara detta. På utsidan kanske jag verkar ganska självsäker, men djupt inne är jag en helt annan person.
________________________________________________________________________________________________

KÄRA EWE LÄGG NER. DET KÄNAR INGET TILL. JAG SKRIVER DETTA FÖR ATT JAG TYCKER DET ÄR KUL, INTE FÖR ATT JAG SKA FÅ MASSA PERSONER EFTER MIG SOM BLIR ARGA FÖR ATT JAG INTE SKRIVER NÄR DET PASSAR DEM. STARTA EN EGEN NOVELLBLOGG OCH UPDATERA VARJE DAG OCH SE HUR LÄNGE DET HÅLLER. SEN NÄR DU SLUTAR UPPDATERA SÅ BRA SÅ SKA JAG KOMMA MED DESSA KOMMENTARER


HÄR VILL JAG PÅPEKA ATT JAG INTE SKRIVER FÖR ATT JAG VILL HA MÅNGA LÄSARE. JAG SKRIVER FORTFARANDE FÖR ATT DET ÄR KUL. KLART MAN BLIR GLAD NÄR MAN SER ATT STATISTIKEN HÖJTS LITE. MEN OM NI INTE VILL LÄSA SÅ ÄR DET ERAT VAL. OCH NEJ JAG TYCKER INTE DET ÄR KONSTIGT ATT JAG TAPPAR LÄSARE NÄR JAG INTE SKRIVER. JAG FÖRSTÅR ER.

SEN KOMMER LITE ANDRA KOMMENTARER FRÅN SAMMA IP-ADRESS...

HÄR VAR DU VÄLL GANSKA SNÄLL...

HÄR VILLE DU TYLIGEN ATT JAG SKULLE SLUTA SKRIVA?!


SEN VET JAG INTE VAD DET VAR MED DIG HÄR :O


OCH EWE, OM DU BLIR ARG NÄR DU SER ATT JAG INTE UPPDATERAT, SÅ SLUTA LÄS, FÖR DET ÄR INTE BRA FÖR HÄLSAN FÖRSTÅR DU ;)
MEN ÄNDÅ ÄR DET NÅGOT SOM FÅTT DIG ATT FORTSÄTTA LÄSA. DET SKULLE VARA INTRESSANT ATT VETA VAD DET ÄR!


Till EWE

Jag vågar lägga upp dina kommentarer men jag gör det inte för att jag inte tycker idioter förkänar uppmärksamhet
-.-





PS. Jag har en fråga til dig Ewe , hur tusan orkar du sitta och kommentara att det är dålig uppdatering och allt? SLUTA LÄS DÅ FÖR I HEL*ETE OM DU BARA SKA TJATA!                    //Mickis ( Kompis )

The key to my heart ♥ Del 26

-Är du laddad för imorgon Emily? Hon ryckte till lite som om hon dagdrömt.
-Ja det ska bli roligt. Riktigt roligt faktiskt, sa hon och log mot mamma. De pratade lite om Emilys musik intresse osv. Jag sa inget och åt upp och ställde tallriken i diskmaskinen. Emily var också färdig så vi gick upp tillsammans.
-Ehm... godnatt då, sa jag och gav henne en snabb kram. Hon nickade och sen gick jag till mitt rum och somnade ganska snabbt.
________________________________________________________________________________________________
Justins perspektiv

-GODMORGON! Jag satte mig yrvaket upp i sängen. Jag la mig direkt ner igen när jag såg att det var Emily.
-Upp och hoppa! sa hon och hoppade i min säng.
-Jag vill sova, sa jag och la kudden över huvudet.
-Nej upp med dig nu! Jag låtsades som om jag redan somnat om. Hon suckade och sen gick hon ut. Skönt, tänkte jag. Men det varade inte så länge för snart så kände jag något iskallt över mig. Jag satte mig spikrakt upp i sängen och kollade på Emily som höll i en stor hink. Hon började skratta.
-O MY GASH DIN MIN!! HAHAHA!!
-Jag ska döda dig... sen, sa jag och la mig ner igen.
-Men ååååååååååååååååååhhh din trååååkmåååns! sa hon. Jag kollade på henne och flinade. Hennes min ändrades till förvånad och snart fattade hon och började springa.
-Stanna då!! skrek jag efter henne. Hon skrattade och sprang ner och ut genom dörren. Jag sprang snabbt efter och försökte springa ifatt henne men hon var riktigt snabb måste jag erkänna! Jag fortsatte springa efter henne och började faktiskt bli lite trött. Plötsligt stannade hon och kollade på mig och började skratta.
-Vad? sa jag och kollade mig om kring.
-Justin, du har bara kalsonger på dig! sa hon mellan skrattattackerna.
-Shit! sa jag och rodnade. Utan att jag hade reagerat hade hon tagit ett kort. Jag kollade på henne lite surt innan jag vände mig om och sprang hem. Som tur var så mötte jag ingen. Jag sprang upp på mitt rum och tog på mig ett par blåa badbyxor och en vit t-shirt. Sen satte jag mig vid datorn.
-Förlåt... Jag vände mig om och där stog Emily. Du är väll inte arg va?
-Lite, men jag kommer få min hämnd, sa jag och flinade.
-Lycka till Bieber, sa hon och blinkade.
-Tack, tack, men du vad gjorde du med bilden?
-Postade den på twitter såklart, sa hon med ironi i rösten.
-Ha-ha vad rolig du är!
-Ja det tycker jag, men jag funderar på att göra det. Dina fans skulle nog gilla det, sa hon och blinkade.
-Jag vet att du gillar det också, sa jag och blinkade.
-Nej, men jag måste nog gå och göra iording mig nu. Vi ska ju till studion om en timme.
-Just det. Jag går ner så länge, sa jag och stängde av datorn.


Emilys perspektiv


Varför är han så sööt?! tänkte jag. Jag kollade mig en gång till i speglen. Perfekt! Jag tog mn mobil och sen gick jag ner.
-Färdig? frågade jag Justin.
-Japp, leggo! sa han och tog bilnycklarna.  Efter 10 minuter var vi framme vid byggnaden där studion låg och gick in. Jag hängde efter Justin eftersom jag inte visste var vi skulle. Han öppnade en dörr och gick in.
-Hejsan Emily, sa Alice och kramade mig (För er som inte minns så är det Emilys songcoach ).
-Hej, sa jag glatt.
-Hej jag heter Erik, sa en kille. Jag har skrivit några av låtarna på ditt kommande album.
-Trevligt att träffas, sa jag. Jag satte mig på en stol.
-Men ska vi ta och lyssna på låtarna? sa Erik. Jag nickade och han satte på en låt som hette Crazier . Den lät bra, men det var ingen slåigenom-låt. Men jag skulle görna ha den på mitt album. Sen spelade han upp en låt som hette Ordinary girl . Den var också bra, men precis som den första var det inte den rätta att slå igenom med. Han spelade upp en till låt som hette The time of our lives , och den gillade jag riktigt mycket. Den sista låten hette I'll always remember you , och den var riktigt vacker. Jag var nära på att börja gråta faktiskt.
-Så vilken tyckte du bäst om? frågade Erik.
-Den tredje, The time of our lives. Jag tycker det är en bra låt att slå igen om med om man säger så.
-Ja, det håller jag med om. Men om Alice tar och värmer upp din röst lite så kan vi börja spela in lite. Jag gick in med Alice till ett annat rum. Hon började göra massa konstiga ljud och så skulle jag göra likadnat. Snart så gick vi tillbaka till studion och nu hade Melanie (Manager) också kommit.
-Då kör vi, sa Erik. Jag gick in till rummet och satte på mig hörlurarna. I handen hade jag texten. Här hörde jag hemma!
________________________________________________________________________________________________
Okej. Den enda anledningen till att jag inte uppdaterat är pga av skolan. Läxor och prov osv. Jag är snart fördig med del 27 så ni får nig den imorgon bitti! :D
Alla låtar är från Miley C, Taylor S och Selena G ;)


RSS 2.0